torsdag den 13. juni 2013

Billeder fra mors have.

I dag har jeg været på besøg hos mor. Det er lang tid siden, at vi har været på besøg hos hende. Sidste gang vi var der, nåede vi kun lige at få en hurtig kop kaffe, så blev Erhardt  syg, og vi måtte køre hjem.  Det kunne mor ikke rigtig ha`.
 Erhardt skulle til Odense i dag, og Doris ville godt køre for mig, så det var bare fin.
Mor vidste ikke vi kom, så hun blev glad også for at hilse på Doris. 

Tak for hjælpen Doris.

Selvfølgelig skulle vi lige en tur rundt i haven. Selv om mor går ved rollator, så VILLE hun med rundt, og det gik fin nok.
Her kommer billeder fra mors have. ( Hun har havemand på. -bliver jo 90 år i aug.)

_____________________________________________________________-


Også lidt her hjemme fra. Her er næsten alle mine staudebede, både stor og små desværre groet hel efter, så der er ukrudt overalt, kan bare ikke følge med. Jeg har været lidt i haven i eftermiddag for at få has på bare en smule af ukrudtet.
Det ser næsten uoverskueligt ud, men det er jo KUN at begynde et sted og så blive ved og ved.
Jeg kan da se hvor langt jeg når altid noget..........griner.

Før.


Efter.


Så meget ukrudt på bare det lille stykke.


Til sidst et par blomster billeder og et fra læskærmen ud mod gårdspladsen.

Hvid akeleje.


Mange spejlæg.


Alium.


Ud mod gårdspladsen.


Ønsker alle en god aften.9 kommentarer:

 1. Tænk at have så dejlig en have som 90 årig, hjælp eller ej, det må give hende gode stunder. Men, hvor er I to udfordret i år, læste lige om dit galdestensanfald. Jeg fik selv fjernet min galdeblære for 10 år side, de anfald, de er bare forfærdelige. Det er jo en kæmpe have at nå alene, og når du så ovenikøbet selv rammes, du må passe godt på.dig selv. Kh Anne Mette

  SvarSlet
 2. Det er ikke altid let at være menneske, sygdom er noget som jeg ønsker må få vinger og flyve ud i natten. Angående dine/jeres "naturplanter" så løber de ingen steder,men selvfølgelig er det rart om man kan følge nogenlunde med,men alle der har have ved, at "naturplanter" findes selv i de mest "frise-rede" haver. Det gælder om at nyde livet også imens der fjernes ukrudt.... Håber at sygdom snart forsvinder fra jeres hus. Skøn indlæg fra din mors have. Det ser vel nok dejligt ud,selv om man ikke er så godt gående så er det dejligt, at have en have at komme ud i. Ønsker jer en dejlig dag og en god weekend. Knus og varme tanker Leila.

  SvarSlet
 3. Kaere Aase Marie, jeg kom til at taenke paa , om du ikke kunne plante nogle smukke bunddaekkere, ( f.eks. Geranium )saa du kunne undgaa at faa al den ukrudt . Det ville da vaere smukt, og du ville faa mindre arbejde. Pas paa dig selv.

  SvarSlet
  Svar
  1. God aften Jane.
   Tak for din hilsen.
   Jo en god ide med bunddække, geranium. Dem har jeg også brugt flere steder i haven, jeg vil bare ikke ha´ dem alle steder.
   Ha´ en god aften.
   Hilsen Aase Marie.

   Slet
 4. Galdesten er absolut ikke at spøge med. Man siger at et anfald er værre end at føde et barn. Håber du kommer på højkant igen.
  Hvor er det dejligt at se Gudruns have. Det er længe siden jeg har været hos hende. Ikke fordi jeg ikke ville, men fordi jeg ikke har haft tiden lige nu og så har jeg slæbt rundt med noget 'snot' i lang tid. Og det skulle hun alligevel ikke have at døjes med også.
  I øjeblikket kører jeg også efter princippet 'se-hvor-langt-du-kommer-i-haven'. Men så kan man da fryde sig over det man når. Tænk hvis man ikke kunne se man havde været der ;o)
  Hils Erhardt og god bedring til jer begge.
  Knus herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. God aften Jane.
   Tak for din hilsen. Ja det er ikke en rar omgang med galdesten. Jeg er bare heldig, at det er gået over af sig selv hele 2 gange. Jeg krydser fingre for, at jeg slipper fremover.
   Tak jeg skal nok hilse Erhardt. Du må også hilse "drengene".
   Kan du ha` det godt og rigtig god bedring med forkølelsen.
   Knus. Aase.

   Slet
 5. Ein wunderschöner Garten.....tolle Fotos ♥

  Schönes Wochenende wünscht dir Eva

  SvarSlet
 6. Hej. Sikke en fin have din mor har, det er flot gået af en snart 90-årig, også selvom der er havemand på.
  Jeg er imponeret over dit lugearbejde, jeg er også selv i fuld gang og synes, det er en stor tilfredsstillelse, når man kan se, hvor fint det bliver!

  SvarSlet
 7. Jeg siger tusind tak for alle jeres søde kommentar.

  SvarSlet