torsdag den 25. april 2013

Nogle få billeder fra haven.

Der bliver kun nogle få billeder fra haven i dag.
 Jeg kan ikke bruge mine briller, så jeg går hel ved siden af mig selv.
Jeg var jo til kontrol i Vejle i dag, og alt var fin nok, men lægen sagde, at jeg skulle regne med en "træls" uge, altså indtil det andet øje var opereret.
Jeg havde ellers planlagt, at jeg ville ha` lavet en del her inden døre, men det må jeg altså kigge i vejviseren efter. Jeg har det ellers best, når jeg er i gang med et eller andet.


Dagens billeder.
Der er ved at være gul over alt i haven. Jeg nåede desværre ikke at få klippet ned og de visne blade fjernet, så det syner slet ikke som det plejer.
Det er der så ikke noget at gøre ved. 
Jeg glæder mig til, at jeg igen kan komme i gang i haven.
Disse tulipaner købte jeg i Geografisk Have
i Kolding til plantemarked.
Vivi og Hans Jørgen tog mig med.

Alle de små grønne planter i baggrunden er spejlæg. 
Der bliver en del jeg kan potte og. evt. bytte med andet.

Håber i har haft en god dag.

6 kommentarer:

 1. Hej Aase - Jeg var da lige kommet lidt bagud her hos dig ;o)
  Dejligt du atter har fået Erhardt hjem igen, og at du er blevet opereret i dit ene øje. Det er måske lidt bøvlet lige nu, men det skulle jo gerne blive rigtigt godt.
  Jeg kan se at du er rigtig flittig i haven, og får en masse fra hånden.
  Håber du snart kommer til at se ordentligt igen ;o)

  SvarSlet
 2. Hvor har I mange fine fugle-installationer. Foderhuset er enormt flot! Jeg ønsker mig selv noget i retning af det Søren Ryge har på sin mark, blot til mejser og ikke stære. De skider over alt! Også dejlige tulipaner - herligt at heller ikke du er så farveforskrækket. Vi trænger til lidt knald her efter vinteren!
  God bededagsferie og med kærlig hilsen,
  Mathias

  SvarSlet
 3. I øvrigt rigtig god bedring Aase! Det er aldrig sjovt med de dumme skavanker. Alting går lidt nemmere, når kadaveret virker!

  SvarSlet
 4. Pøj pøj med øjet! Ja nu springer det hele ud hos dig... Det ser godt ud. Jeg er vild med dit rækkehus på højkant til fuglene....sikker på de elsker at bo så tæt

  SvarSlet
 5. Det er flot at du blogger og tager billeder, når du næsten ikke kan se. Jeg er bange for, at det tager noget tid, inden du er klar igen. Min mor fik opereret begge sine øjne for grå stær med en måneds mellemrum, derefter gik der gå 6 uger inden hun kunne få nye briller. Det er en træls tid at vente på det, men bagefter bliver det godt. Det håber jeg også, det gør for dig. Nu er det måske ikke helt det samme, du har fået lavet, så måske går det hurtigere, det kan man da håbe.
  God bedring til jer begge.

  SvarSlet
 6. Takker mange gange for jeres søde kommentar.

  SvarSlet