tirsdag den 10. april 2012

Kan jeg nå mon nå det???

I dag til morgen var vejret bestemt ikke spor bedre end i går, så jeg har fået det sidste regnskab lavet. Træls arbejde men det skal jo gøres.
Flisen vi hentede den anden dag hos Doris & Frank, datter og svigersøn, gik Erhardt, trods det våde og blæsende vejr, i gang med at sprede den ud i bedet ud mod skoven. Det kunne dække godt halvdelen.Det var ellers planen  at jeg for en 14 dages tid siden ville have været i gang med at så nogle af mine blomsterfrø. På grund af en ufrivillig " ferie" kom jeg ikke i gang. Tror i at jeg kan nå det endnu, eller må jeg vente og se til næste år ????

Her kan i hvis se hvor meget regn det giver. Billedet er noget uskarp p. g. a. regnen.En enkelt due har dog vovet sig udenfor.
Op på dagen kom solen dog igennem.Her lige et kig på nogle af mine planter, der er godt på vej.

Staude valmue.En af mine lupiner.Hyacinter.Måske husker i at jeg sidste år fik rigtig mange storkenæb, geranium. foræret. Det ser ud til at alle de planter jeg satte i dette bed kommer. Der kommer også en del spejlæg. Jeg troede ellers at de var gået ud. Tidligere havde jeg spejlæg som bunddække i bedet.
Selv om frosten har været hård ved rabarberne så ser det ud til, at de klarer sig godt nok.

Rabarber.   ikke vinrabarber.


Lungeurt.


Lungeurt.


Dueskabiose.


Ridderspore.


Ridderspore.


Kejserkrone.Solens stråler giver skygge.


14 kommentarer:

 1. Håber sandelig ikke det er for sent at så. Er ikke selv kommet i gang endnu, men regner med i løbet af ugen. Så må de jo komme det senere ud .. Basta.. :))

  Dejligt med flis. Det skal vi også have når vi engang får plantet vores nye hæk..

  SvarSlet
 2. Puha ja, regnskab er ikke det sjoveste. Men så er det da godt at du ikke skal ærgre dig over at gå glip af godt vejr. :-)
  Du kan sagtens nå at så dine frø. Frø som bliver sået den næste måneds tid indhenter lynhurtigt de frø som er sået tidligere, fordi de får mere lys nu. Grunden til at jeg starter med at så tidligt, er fordi jeg sår så meget at jeg ikke kan overkomme det hele på dette tidspunkt. Jeg mangler stadig at så en masse, så gå du bare igang, når du er færdig med regnskabet :-)

  SvarSlet
 3. Nice work and the plants, they love it...so good to see that all plants start to grow at the moment.
  Enjoy your lovely garden.

  Much greetings,
  ♥Eefie

  SvarSlet
 4. Olá Land!

  Que lindo trabalho com a terra e suas plantas!

  Muito belas as fotos, Parabéns!

  uma ótima semana!

  Saúdações do Brasil!

  SvarSlet
 5. Ja det har Hanne mest forstand på, så held og lykke med såningen.

  SvarSlet
 6. Oh, das ist wahrhaftig viel und schwere Arbeit! Aber was sein muß, muß sein! Wir kennen das auch. Dafür wird alles schön!

  Herzliche Grüße
  Sara

  SvarSlet
 7. Hej. Det var nogle gode billeder. Med hensyn til såning, så kan du stadig nå det selvom det er indendøre. Udendørs skal de vel ikke sås før til maj?
  Mange tak for kigget og fortsat god aften.

  SvarSlet
 8. Uha da, jeg har sandelig også frø der skal såes endnu, der er MAAAASSER af tid ;o)

  Skønt billede af hjorten med to hoveder!

  Jeg har også Spejlæg der har sået sig selv, tror sandelig ikke man slipper for dem, når først de er kommet ind i haven. Jeg vil prøve at flytte mine til et mere velegnet sted, hvor de bare kan selvså sig alt det de lyster. Søde er de jo :o)

  SvarSlet
 9. Sehr viel Arbeit!! Aber wunderschöne Fotos sind das :-)

  Liebe Grüße Eva

  SvarSlet
 10. puha ja regnskabet skal jo passes...hvor er han flittig din Erhard.

  SvarSlet
 11. Dere er virkelig flittige! Det regnet her også i går for første gang denne våren. Det var så deilig, for det var så tørt. Du har mange flotte stauder som kommer opp. Vi får håpe at vinteren er over nå.

  SvarSlet
 12. Ja jeg sår også stadig. Har så mange, så fordeler det over et par måneder. Der er masser af tid endnu. Og som Hanne siger så indhenter dine frø det sagtens pga lyset. Jeg har endda nogle der slet ikke er kommet op endnu :)

  Ha´ en rigtig god dag.

  Hilsen Lise Lotte

  SvarSlet
 13. Tusind tak til jer alle for jeres søde kommentarer.

  Tak for svaret på mit spørgsmål om jeg kan nå at så frø.. Så vil jeg gå i gang en af de første dage.

  Velkommen til ny medlemmer. Det glæder mig.

  SvarSlet