fredag den 18. november 2011

Delt reklamer ud...

I dag har vi jo som sædvanligt været på markedet i Brørup. Vejret har ikke været det bedste. Det har været diset hele dagen og småregnet, så det var noget af en træls dag. Koldt er det jo også, når man skal være et sted hele tiden. Som tidligere nævnt holder vi jo julemarked næste weekend, så min mand og en mere gik rundt på parkeringspladsen og satte reklamesedler på bilerne. Min mand fik sat 100 stk. på. Jeg ved ikke hvor mange den anden person kom af med, så det bliver spændende om det giver resultat.

Reklamesedlen der blev sat på bilerne.


Da jeg kom hjem gik jeg en tur i haven med kameraet. Jeg havde ikke lyst til havearbejde i dette triste vejr. Jeg kiggede efter blomster men fandt KUN en enkelt, en Lyng der endnu lyste op i haven.


Lyng.


Der var lige en der fulgte mig med øjnene da jeg gik rundt med kameraet og det var Kronhjorten. Han kom helt hen til hegnet hvor jeg stod, så selvfølgelig skulle jeg da have et billede af ham.


Kronhjorten.


Elefantgræsset er også ved at være noget vissent. Det er kun i toppen, at det er grøn. Det får altid lov til at blive stående indtil foråret. Jeg klipper ellers alt andet ned, som jeg nu kan nå.

Elefantgræs.


Godt at jeg har mine paddehatte til at give lidt kulør i haven.


Paddehatte.Paddehatte.


Jeg er i gang med at oprette en blog om vores salgs og  Udstillingslokale. Planen er jeg vil vise vore figurer og hvad vi ellers har at vise frem, men det driller mig. Jeg kan f. eks. ikke finde ud af at indsætte link til siden. Jeg må vente til jeg kan få noget hjælp. Derfor vil jeg i aften slutte af med at vise et par billeder fra lokalet her på min blog. Jeg er endelig blevet færdig med prismærke alt.

8 kommentarer:

 1. Sælger I hver fredag på Brørup marked? Måske jeg i virkeligheden har set dig engang... jeg kan nu ikke lige huske det :) Ikke fordi vi kommer der tit, men har da været der nogle gange. Det er ikke så nemt når skole og job skal passes... men det er hyggeligt :)

  SvarSlet
 2. Interesujące fotografie. Najbardziej podoba mi się wspaniały i dumny jeleń.

  SvarSlet
 3. a beautiful stag!

  thank you for stopping by my blog today and leaving a comment! blessings to you from Texas!

  SvarSlet
 4. Tak for dine søde hilsner på min blog - jeg er ikke altid så god til at få svaret, men nu fik jeg lige tid til at droppe forbi! Skønne billeder af dine hjorte. Kræver det noget specielt at have hjorte (stald, tilladdelser osv)

  SvarSlet
 5. Hej. Stort held og lykke næste weekend. Jeg håber lokalet bliver fyldt med interesserede mennesker. Det ser rigti spændende ud.

  SvarSlet
 6. Håber der kommer en masse næste weekend. Det er et stort arbejde at prismærke alle de figurer.

  SvarSlet
 7. Så koselige figurer! Håper du får et godt salg.. takk for hyggelig besøk på min blogg.

  SvarSlet
 8. Stor tak til alle for jeres søde kommentarer.

  Møllebakkehaven. Ja vi står på markedet i Brørup hver fredag og forsøger på at sælge.

  Rikke . rikketankestrejf. Ja det kræver tilladelse. godkendt indhegning og en stald eller hus hvor dyrene kan gå ind i og blive fodret der.

  SvarSlet